UNIVERSITAS WINAYA MUKTI (UNWIM) .................................................................. UNWIM EKSIS DINAMIS BERKUALITAS .................................................................. POLA ILMIAH BINA IPTEKS BANGUN LINGKUNGAN

Drama Basa Sunda – Si Kabayan jadi Dukun

 

Lises Citraresmi Universitas Winaya Mukti (Unwim) gawe bareng Seater Sunda Kiwari seja ngagelarkeun drama Basa Sunda anu ngabantun judul “Si Kabayan jadi Dukun” anu diadaptasi tina buku karangan Muhamad Ambri. Naskah drama Basa Sunda ieu disusun ku HR. Hidayat Suryalaga; anu janten sutradarana R. Dadi P. Danusubrata (Anu ngadirikeun Teater Sunda Kiwari).

Drama Basa Sunda ieu baris dipintonkeun dina dinten Rebo, ping 8 maret 2017 tabuh 13.00 sareng tabuh 16.00 wib. Waragad kangge tiketna umum : Rp15.000 ( gratis teh botol) pelajar: Rp.10.000. Tiket tiasa digaleh di Aula Pangeran Aria Soeria Atmadja, Universitas Winaya Mukti (Unwim), Jl. Raya Bandung-Sumedang KM 29 Tanjungsari.