UNIVERSITAS WINAYA MUKTI (UNWIM) .................................................................. UNWIM EKSIS DINAMIS BERKUALITAS .................................................................. POLA ILMIAH BINA IPTEKS BANGUN LINGKUNGAN

Pasanggiri Rampak Sekar


 

Dina raraga milangkala nu ka-31, Lingkung Seni Sunda (Lises) Citraresmi Universitas Winaya Mukti (Unwim) seja ngagelar PASANGGIRI RAMPAK SEKAR kangge Siswa-Siswi sa Jawa Barat

Tingkat :
1. SMP / MTS / Saderajat
2. SMA / SMK / MA / Saderajat
Sarat-Sarat Pamilon:

  1. Hiji grup diwangun ti 15 (minimal) nepi ka 30 jalmi (maksimal)
  2. Para calon pamilon tiasa daftar ti bulan Januari nepi ka ping 19 Pebruari 2017. Tempat daftarna di Sekretsriat Lises Citraresmi Unwim, Jl.. Raya Bandung-Sumedang KM. 29, Tanjungsari-Sumedang
  3. Waragad kangge pendaftaranna Rp. 250.000 ,- per grup.
  4. Para pamilon anu tos daftar wajib hadir dina acara pasamoan téhnis (technical meeting) nu baris daksanakeun dina dinten Sabtu, ping 18 Pebruari 2017.
  5. PASANGGIRI RAMPAK SEKAR ieu baris dilaksanakeun dina dinten Sabtu, ping 4 Maret 2017

Pikeun inpormasi salajengna tiasa ngahubungi:

Dali Gandara (0853-2216-9808)
Irpan Maulana (0877-2125-1316)